THE REAL BRAZILIAN WAY OF LIFE

THE AUTHENTIC BRAZILIAN SOUL

Wij staan op de Libelle Zomer week 2013
Van 13 t/m 19 Mei in geven wij dagelijks 6 Brazilian Beauty Workshops. U maakt er tijdens deze workshop kennis mee: testen, ruiken, proeven en ondertussen heupwiegen op Braziliaanse muziek. Een warme exotische ervaring mét een quiz waarbij u kans maakt op uw favoriete geur. Doe mee met de meest Braziliaanse workshop op de Libelle Zomerweek! http://www.libellezomerweek.nl/
 

Business

Heeft u een eigen onderneming en wilt u Brazilian Fruit in uw salon, drogisterij, parfumerie, of wilt u meer informatie over marketingacties, relatiegeschenken of distributeur worden? Lees meer

Organiseer 'n Brazilian Home Party bij jou thuis met lekkere verse Caipirinha's


klik hier voor meer informatie!

Nieuws

Brazilian Fruit succesvol op Beauty beurs voor de gekleurde vrouw

Caipirinhalijn als nr 2 verkozen in het Favorites magazine


Braziliaans Superfruit in cosmetica

Gespot in de TrulyYoursbox

Directrice BF geinterviewd door DW vakblad
 

Brazilian Fruit

Achter Brazilian Fruit Cosmetics schuilt een verhaal over een inheems volk dat eeuwen geleden vredig in harmonie leefden met de natuur, de indianen. Zij zijn de oorspronkelijke bewoners van het Amazonegebied. Voor de indianen is de Aarde de ziel. De ziel van het leven en de Amazone hun tempel. Ze hebben altijd geleefd enkel van wat de natuur ze te bieden had, en velen doen dat nu nog.

Met meer dan 2000 verschillende soorten vruchten en planten die een geneeskrachtige werking hebben, biedt het regenwoud de mensheid heel veel natuurlijke bescherming. Het Amazonegebied is rijk aan alles wat er maar nodig is om te kunnen overleven. Niet alleen eten en drinken; veel van de planten die er groeien hebben heilzame eigenschappen en niemand weet daarvan meer af dan de indianen zelf.

Brazilië bezit de meest mooie natuur en daarmee de meest waardevolle en gezondste ingrediënten voor cosmeticaproducten. Brazilian fruit cosmetics kon dan ook niet anders dan deze ingrediënten verwerken in lichaamsverzorgingsproducten. Eeuwen geleden was al bekend dat het superfruit uit de Amazone een heilzame werking kunnen hebben op lichaam en geest.

De producten zijn gemaakt van passie vrucht, limoen (en cachacha) , guaranábessen, brazil nut, pitanga, cupuaçu en açaibessen. Elke vrucht is geselecteerd voor een specifieke type huid. Het zijn originele en unieke geuren uit de Amazone van Brazilie. 

Elke vrucht heeft ook een eigen verhaal. Want elke vrucht wordt al eeuwen lang gebruikt of gegeten door de indianen. Zo is de açaibes vernoemd naar een indiaans meisje met de naam IACA, stamt de guaraná bes af van de Guarani stam die in Brazilië leeft en word de cupuaçu door de indianen gegeten om zijn geneeskracht. Lees bij 'ontdek onze geuren', alle verhalen achter de vruchten.

 

 HET GEVOEL VAN DE NATUUR: MEER KLEUR,
MEER ENERGIE EN HARMONIE.

DE ZIEL UIT DE AMAZONE ONTMOET DE ECHTE ESSENTIE VAN EXOTISCH FRUIT……

 

Wacht niet langer en bekijk de webshop en ontdek de geheimen uit de Amazone!

 

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter